Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette 100ml (tester)
- Τι είναι τα Tester;
- λευκό ή καφέ κουτί,
- χωρίς σελοφάν,
- σε κάποια χωρίς καπάκι.
Τα tester είναι 100% αυθεντικά και αχρησιμοποίητα. Η διαφορά από το κανονικό εμπόρευμα είναι αποκλειστικά στη συσκευασία:
Η σύνθεση και η ποιότητα είναι ακριβώς ίδια.
Ανδρικά tester αρώματα
Chanel, Dior, Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Davidoff και δεκάδες ακόμα brands. Μεγέθη 50ml έως 125ml σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την εμπορική έκδοση.
Γυναικεία tester αρώματα
Chloe, Lancome, Hermes, Dolce & Gabbana, Versace, Carolina Herrera και άλλα. Για όποια ξέρει ήδη τι άρωμα φοράει, το tester είναι η πιο οικονομική επιλογή ανανέωσης.
Το Hypnotic Poison από τον Dior είναι ένα Βανίλια Ανατολίτικο άρωμα για γυναίκες και κυκλοφόρησε το έτος 1998. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι η Annick Menardo. Οι νότες κορυφής είναι Βερίκοκο, δαμάσκηνο και Καρύδα, οι μεσαίες νότες είναι τεμπέρι, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και κύμινο, οι νότες βάσης είναι σανδαλόξυλο, Αμύγδαλο, Βανίλια και Μόσχος.
Δε βρέθηκαν Κριτικές
