Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Επιστροφές προιόντων

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων,εντός δέκατεσσαρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. 

Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει τo Αromatisou.gr από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν, αλλιώς θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. 

Στα προιόντα (tester) σε περίπτωση επιστροφής απο τον πελάτη,υπάρχει μόνο η επιλογή σε καποιο αλλο προιόν της ίδιας κατηγορίας και όχι επιστρόφη χρημάτων.

Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων  γίνετε μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολήs e-mail στο info@aromatisou.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που το Αromatisou.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. 

Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο Αromatisou.gr έγκαιρα και εγγράφως.