Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Η Εταιρεία μας

Εταιρεία Aromatisou.gr
Το άρωμά σας, το όραμά μας.
 
Το Αromatisou.gr είναι ένα ηλεκτρονικό και παράλληλα φυσικό κατάστημα αρωμάτων και καλλυντικών. Το φυσικό κατάστημα εδρεύει στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη και Ακαδημίας 75 (γωνία).
 
Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, γεγονός που μας επιτρέπει να καλύπτουμε κάθε σύγχρονη επιθυμία. Εκείνο που μας χαρακτηρίζει είναι η κορυφαία ποιότητα της προϊοντικής μας γκάμας, σε αληθινά χαμηλές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε επώνυμα αρώματα και καλλυντικά των γνωστότερων οίκων, 100% αυθεντικά, σε μειωμένες τιμές έως και 70%.
 
Σε μια εποχή που το επώνυμο άρωμα που πωλείται σε οικονομική τιμή εγείρει προβληματισμούς ως προς την αυθεντικότητά του, στο Aromatisou μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας.
 
Πώς καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε αυθεντικές επιλογές σε χαμηλές τιμές; Διαθέτοντας σε βάθος γνώση του αντικειμένου και έχοντας εδραιώσει τις κατάλληλες συνεργασίες, είμαστε σε θέση να εισάγουμε μόνοι μας τα προϊόντα, δίχως μεσάζοντες και εταιρικές δεσμεύσεις, απευθείας από πιστοποιημένους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τι πετυχαίνουμε έτσι; Καλύτερες τιμές, δίχως προμήθειες και έμμεσες φορολογήσεις. Η τιμολογιακή μας πολιτική σε κάθε περίπτωση διαμορφώνεται με γνώμονα τη βιωσιμότητα της επιχείρησής μας και όχι πρακτικές αισχροκέρδειας.
 
Στο Aromatisou ακόμη και ο απαιτητικότερος πελάτης θα βρει τις επώνυμες προτάσεις αρωμάτων και καλλυντικών που αναζητά, σε τιμές που θα τον εκπλήξουν! Όλα αυτά σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου προτεραιότητα δίνεται στην άμεση εξυπηρέτηση, στη γρήγορη παράδοση και την ουσιαστική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, αλλά και μετά την πώληση.
 
Στο Aromatisou χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σαν μια κολόνια που… κρατάει χρόνια, επιθυμούμε οι άνθρωποι που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους μια φορά, να επιστρέφουν ξανά και ξανά, εισπράττοντας την ίδια κορυφαία εξυπηρέτηση και την επώνυμη ποιότητα που τους αξίζει, πάντα.
 
Εξυπηρετούμε όλα τα σημεία της Ελλάδας και τής Κύπρου με δωρεάν αντικαταβολή.
Ώρες λειτουργίας του καταστήματος:

Δευτέρα-Τετάρτη: 10.00 πμ -17.00μμ
Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή: 10.00 πμ -19.00μμ
Σάββατο: 10.00πμ - 16.00μμ 

Δεχόμαστε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο στο Αromatisou.gr ή τηλεφωνικώς τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος στο τηλέφωνο: 2103820143.