Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας κατά την παράδοση της. Χωρίς επιπλέον έξοδα κατά την παράδοση της παραγγελίας απo τον courier και με δωρεάν αντικαταβολή.

Xρεωστική η Πιστωτική Κάρτα Και Paypal:
Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας. Δεχόμαστε Visa, Mastercard, Visa Electron και Maestro η μέσα απο την ηλεκτρονική σελίδα Paypal.com.

To Αromatisou.gr έχει άμεση συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς για την χρήση της πλατφόρμας PayCenter.Ενημερώνουμε οτι όλες οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς στον ιστότοπο μας.

Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνετε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας .Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter και ενημερώνεστε αυτόματα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.


Τραπεζική Κατάθεση:

Κάνε κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών το ποσό πληρωμής στον παρακάτω λογαριασμο με αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο και Αριθμό παραγγελίας.Μετά την κατάθεση του ποσού,στείλε μας αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με email στο info@aromatisou.gr ή τηλεφωνικά στο 2103820143,ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να φύγει άμεσα από έμας.

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του χρονικού διαστήματος η παραγγελία σας θα πρέπει δυστυχώς να ακυρωθεί.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 
 
IBANGR0501721260005126084448305 
ΔικαιούχοςΑντωνιάδου ΟλυμπίαΤρόποι Αποστολής:

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και Κυπρο.

Υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι αποστολής:

 Ελλαδας:

Με ACS courier (1-3 εργάσιμες)
Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 3,50€ για όλη την Ελλάδα και άνω των 100 αγορές είναi Δωρεάν.Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων η σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής.Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει αλλαγή στην χρέωση των μεταφορικών θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικα.

Κύπρος:
Mε ACS courier tα μεταφορικά για την Κύπρο ειναι 5 έως 7 εργάσιμες με κόστος 9,50€

 
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε καλέστε μας στο 2103820143 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
 

 Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την φυσικό μας κατάστημα στην οδό Ακαδημιας 75 και Μπενάκη (γωνία) χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνείστε  μαζί μας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.Eπεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων κατα τις πληρωμές γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Η διασφάλιση επικοινωνίας με τον ιστότοπο του aromatisou.gr γίνεται με TLS κρυπτογράφηση (μέγεθος RSA κλειδιού 2048 bits).

Παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στη σελίδα: Προσωπικά Δεδομένα