Cartier Pasha Edition Noire Limited Edition Eau De Toilete 100ml
- Τι είναι τα Tester;
- λευκό ή καφέ κουτί,
- χωρίς σελοφάν,
- σε κάποια χωρίς καπάκι.
Τα tester είναι 100% αυθεντικά και αχρησιμοποίητα. Η διαφορά από το κανονικό εμπόρευμα είναι αποκλειστικά στη συσκευασία:
Η σύνθεση και η ποιότητα είναι ακριβώς ίδια.
Ανδρικά tester αρώματα
Chanel, Dior, Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Davidoff και δεκάδες ακόμα brands. Μεγέθη 50ml έως 125ml σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την εμπορική έκδοση.
Γυναικεία tester αρώματα
Chloe, Lancome, Hermes, Dolce & Gabbana, Versace, Carolina Herrera και άλλα. Για όποια ξέρει ήδη τι άρωμα φοράει, το tester είναι η πιο οικονομική επιλογή ανανέωσης.
Pasha de Cartier Edition Noire Eau de Toilette από Cartier είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Pasha de Cartier Edition Noire Eau de Toilette κυκλοφόρησε το έτος 2019. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Nathalie Feisthauer. Οι νότες κορυφής είναι μέντα, Εσπεριδοειδή, Υδάτινες νότες και πιπέρι; οι μεσαίες νότες είναι ηλιοτρόπιο, Βιολέτα και νότες πρασίνου; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, ίριδα, Κεχριμπάρι και γαρίφαλο.
Δε βρέθηκαν Κριτικές
