Rimmel London Exaggerate eyeliner 2,5 ml 001 Black
- Τι είναι τα Tester;
- λευκό ή καφέ κουτί,
- χωρίς σελοφάν,
- σε κάποια χωρίς καπάκι.
Τα tester είναι 100% αυθεντικά και αχρησιμοποίητα. Η διαφορά από το κανονικό εμπόρευμα είναι αποκλειστικά στη συσκευασία:
Η σύνθεση και η ποιότητα είναι ακριβώς ίδια.
Ανδρικά tester αρώματα
Chanel, Dior, Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Davidoff και δεκάδες ακόμα brands. Μεγέθη 50ml έως 125ml σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την εμπορική έκδοση.
Γυναικεία tester αρώματα
Chloe, Lancome, Hermes, Dolce & Gabbana, Versace, Carolina Herrera και άλλα. Για όποια ξέρει ήδη τι άρωμα φοράει, το tester είναι η πιο οικονομική επιλογή ανανέωσης.
Eyeliner σε μαύρο χρώμα της Rimmel. Διαθέτει πινέλο με ειδικά διαμορφωμένη μύτη για πιο άμεσο και με μεγαλύτερη ακρίβεια αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για λεπτές ή και παχύτερες γραμμές ανάλογα με την εφαρμογή του. Προσφέρει γεμάτο και έντονο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.
- Τύπος: Πινέλο
- Ειδικά Χαρακτηριστικά: Long Stay
Δε βρέθηκαν Κριτικές
