Επαναγεμιζόμενο Σπρέυ για αρώματα - Το απόλυτο gadget

28/09/2020
Επαναγεμιζόμενο Σπρέυ για αρώματα - Το απόλυτο gadget  | Aromatisou

Ένα καταπληκτικό  μπουκαλάκι για αρώματα το οποίο έχει γίνει μόδα σε Ευρώπη και Αμερική! 

Ιδανική επιλογή για να έχετε το άρωμά σας παντού μαζί σας, στην τσάντα, στο νεσεσέρ, στο γραφείο, στις εξόδους, σε ταξίδια, στο αεροπλάνο και όπου αλλού βρίσκεστε για να μην ξεμείνετε ποτέ! Έχει πολύ μοντέρνο σχήμα και το μέγεθός του είναι τέτοιο έτσι ώστε να χωράει και στην πιο μικρή γυναικεία τσάντα. 

Ένα μικρό, διακριτικό και πρακτικό μπουκαλάκι με σπρέι χωρητικότητας 5 ml και ειδική σχεδίαση έτσι ώστε να γεμίζει εύκολα και γρήγορα. Μπορεί να γεμίσει πολύ εύκολα από οποιοδήποτε μπουκάλι αρωμάτων.

Διαθέτει μια ανθεκτική, κομψή και ελαφριά κατασκευή από αλουμίνιο και διαφάνεια κατά το μήκος του σώματος του, για να σας υποδεικνύει τα επίπεδα του γεμίσματος. Το άρωμά σας είναι ασφαλές και δεν υπάρχει περίπτωση να χυθεί μέσα στην τσάντα σας, αφού σφραγίζει!!!

Το απόλυτο αξεσουάρ τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες που θέλουν το άρωμα τους να τους συντροφεύει παντού...
 
 
Οδηγίες χρήσης

Αφαιρέσετε το καπάκι από το μπουκάλι του αγαπημένου σας αρώματος και στη συνέχεια αφαιρέστε και τη μικρή κεφαλή του σπρέι προκειμένου να αποκαλυφθεί το μικρό ανθεκτικό σωληνάκι. 


Τοποθετείστε επάνω στο σωληνάκι, το κάτω μέρος του επαναγεμιζόμενου μπουκαλιού ακριβώς στη βαλβίδα και αρχίστε την κατακόρυφη παλινδρόμηση μέχρι το μικρό μπουκαλάκι σας να γεμίσει

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψε μία κριτική