Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Αναζητώντας το καλύτερο γυναικείο άρωμα

08/07/2020
από Admin Admin
Αναζητώντας το καλύτερο γυναικείο άρωμα | Aromatisou

Το άρωμα ταυτίζεται με την προσωπικότητα, τον τρόπο ζωής και τις αναμνήσεις σου. Το έχεις συνδυάσει με αγαπημένους ανθρώπους και καταστάσεις που σε σημάδεψαν. Mε το πρώτο "φσιτ" και την πρώτη νότα που σκάει στα ρουθούνια σου, ένα πρωινό χαμόγελο αισιοδοξίας σχηματίζεται στο πρόσωπο σου. Αργότερα, έχεις κλείσει τη μέρα σου φορώντας μόνο αυτό, νιώθοντας star σαν την αξέχαστη Marilyn Monroe και πρωταγωνίστρια της ζωής σου.

Δε χωρά αμφιβολία για τη δύναμη του αρώματος. Το άρωμα σου είσαι εσύ. Μοναδικό κι αξέχαστο όπως επιθυμείς να είναι η παρουσία σου σε μια ερωτική, κοινωνική αλλά και σε μια επαγγελματική σχέση. Το άρωμα είναι εμμονή, χρειάζεσαι να έχει διάρκεια κι επίφαση, σύνθετους τόνους και συγκεκριμένες νότες. Ένα άρωμα σφραγίζει μοναδικά τον καλύτερο εαυτό σου.

Ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες αρωμάτων

 • Parfum

  Μια σταγόνα αρκεί. Περιέχει 15-25% αρωματικά έλαια και πρόκειται για την πιο καθαρή μορφή αρώματος. Γι’ αυτό και είναι το ακριβότερο.

 • Eau de Parfum

  Ίσως η πιο διαδεδομένη κατηγορία στον κόσμο των γυναικείων αρωμάτων, καθώς η περιεκτικότητα του σε αρωματικά έλαια κυμαίνεται από 8 έως 15%, και άρα έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια απόδοσης. Φυσικό λοιπόν η "τσιμπημένη" τιμή του, όμως αξίζει, και γι’ αυτό ο γυναικείος πληθυσμός το προτιμάει, κυρίως ως βραδινό άρωμα.

 • Eau de Toilette

  Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο "ενδιάμεσος σταθμός" από το Eau de Parfum στο Eau de Cologne. Για αυτό φοριέται εξίσου την ημέρα και το βράδυ. Έχει συνήθως φρεσκάδα, μέση διάρκεια και ενδιάμεση τιμή.

 • Eau de Cologne

  Είναι ελαφρύ και δροσερό. Φοριέται ευχάριστα κυρίως τις πρωινές ώρες (έχει την μικρότερη περιεκτικότητα αιθέριων ελαίων) και ιστορικά είναι η πρώτη μορφή αρώματος. Οι επαναλήψεις επιβάλλονται καθώς δεν έχει διάρκεια. Φυσικά, είναι οικονομικότερο.

 • Eau Fraiche

  Η σύγχρονη εκδοχή του Eau de Cologne, καθώς είναι ακόμη ελαφρύτερο, παιχνιδιάρικο και το πιο οικονομικό. Τα γνωρίζουμε σαν body mist, body spray ή fragrance mist.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική