Nina Ricci Premier jour eau de parfum 100ml
- Τι είναι τα Tester;
- λευκό ή καφέ κουτί,
- χωρίς σελοφάν,
- σε κάποια χωρίς καπάκι.
Τα tester είναι 100% αυθεντικά και αχρησιμοποίητα. Η διαφορά από το κανονικό εμπόρευμα είναι αποκλειστικά στη συσκευασία:
Η σύνθεση και η ποιότητα είναι ακριβώς ίδια.
Ανδρικά tester αρώματα
Chanel, Dior, Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Davidoff και δεκάδες ακόμα brands. Μεγέθη 50ml έως 125ml σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την εμπορική έκδοση.
Γυναικεία tester αρώματα
Chloe, Lancome, Hermes, Dolce & Gabbana, Versace, Carolina Herrera και άλλα. Για όποια ξέρει ήδη τι άρωμα φοράει, το tester είναι η πιο οικονομική επιλογή ανανέωσης.
Το Premier jour από την Nina Ricci είναι ένα Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες, κυκλοφόρησε το έτος 2001 και έχει δημιουργηθεί από τους Sophie Labbe και Carlos Benaim. Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ και γλυκομπίζελο, οι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα και γαρδένια, οι νότες βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μόσχος, Βανίλια και ξυλώδη νότες.
