Marc Jacobs Honey Eau de Parfum 100ml
- Τι είναι τα Tester;
- λευκό ή καφέ κουτί,
- χωρίς σελοφάν,
- σε κάποια χωρίς καπάκι.
Τα tester είναι 100% αυθεντικά και αχρησιμοποίητα. Η διαφορά από το κανονικό εμπόρευμα είναι αποκλειστικά στη συσκευασία:
Η σύνθεση και η ποιότητα είναι ακριβώς ίδια.
Ανδρικά tester αρώματα
Chanel, Dior, Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Davidoff και δεκάδες ακόμα brands. Μεγέθη 50ml έως 125ml σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την εμπορική έκδοση.
Γυναικεία tester αρώματα
Chloe, Lancome, Hermes, Dolce & Gabbana, Versace, Carolina Herrera και άλλα. Για όποια ξέρει ήδη τι άρωμα φοράει, το tester είναι η πιο οικονομική επιλογή ανανέωσης.
Honey από Marc Jacobs είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Honey κυκλοφόρησε το έτος 2013. Το Honey έχει δημιουργηθεί από Annie Buzantian και Ann Gottlieb. Οι νότες κορυφής είναι Παντς, αχλάδι και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι αγιόκλημα, ροδάκινο και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι μέλι, Βανίλια και νότες ξύλων.
Δε βρέθηκαν Κριτικές
